tekdocslide

There are no articles in this category. If subcategories display on this page, they may have articles.

Subcategories

Oktober måned er smuk. Vintertiden nærmer sig. Den første nattefrost viser tænder. De første storme fejer de sidste blade af. Det er en overgangsmåned hvor vi gør os klar til at stå vintermørket igennem. Oktober er så også den første måned, hvor jeg ville se, om jeg kunne producere en tegning om dagen. Det er godt at have sådan et lille projekt til at holde sig vågen med.

Notesblokken er det rigtige medium, når man sidder med morgenkaffen og dagen begynder. Hjernens maskinrum knager og brager. Maskinisten farer rundt derinde og smører og justerer på store ventiler og stempler i skyer af damp, mens maskinen langsomt, langsomt kommer i op i tempo. Mens hjernermaskinrummet således er sat i gang, kan man passende sidde og kratte lidt med en blyant og nyde duften af kaffe.

Uha, December kan være fæl når man er freelancer! Alle skal have alting færdig til jul og dertil er det mørkt fra morgen til aften og om natten er det endnu mørkere. Men der er også lyspunkter. Man skal igang med at skrive og tegne julekort og det er jo igrunden hyggeligt, når man først får sat sig med det. Jeg har købt en stabel af de her:

http://www.creas.com/produkter/kunstnerartikler/akvarelpapir-og-akvarelblokke/lana-aquarelle.aspx

- og de er ikke så ringe!